Suklese valimisliit sai nimeks Haapsalu ja Ridala valimisliit “HaRi”

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tšaikovski festival Luikede järv 17
Haapsalu reformierakondasest linnapea Urmas Sukles otsustas valimistele minna parteinimekirja asemel omaenda nimekirjaga. Foto: Arvo Tarmula

Reformierakondlase Urmas Suklese eestvedamisel loodav valimisliit valis endale nimeks Haapsalu ja Ridala valimisliit “HaRi”.

„Nime variante oli meil esialgu laual kümmekond, kuid konstruktiivse arutelu tulemusena jäi alles vaid üks,” teatas Sukles oma pressiteates. “Nimi “Haapsalu ja Ridala valimisliit “HaRi”” näitab meie valimisliidu eesmärkide kõige olulisemat põhimõtet – kaasata aktiivseid inimesi nii Haapsalust kui Ridalast ning seista mõlema piirkonna arengu eest,“ selgitas Sukles.

Suklese sõnul moodustub nime lõpus olev lühend “HaRi” Haapsalu ja Ridala esimesest kahest tähest ning see on meeldejääv ning lühendina lihtne kasutada.

Linnapea sõnul on tänaseks valimisliidus kaasa löömas üle kolmekümne inimese erinevatelt elualadelt. “Hea meel on tõdeda, et parteipoliitikast vaba liit on osutunud väga populaarseks ning meiega on liitunud ja liitumas paljud tublid inimesed, kes muidu poleks kohalikku poliitikaellu tulnud,“ nentis Sukles.

Valimisliidu aktiiv on koos käinud juba kolmel korral ning arutatud on nii valimisprogrammi kui ka ühendomavalitsuse vajadusi nelja aasta jooksul.

„Püüame kokku panna realistlikult elluviidava programmi,” teatas Sukles. “Meie eesmärk on Haapsalu ja Ridala piirkondade tasakaalustatud areng ning ühinemisest tekkiva sünergia maksimaalne ärakasutamine.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
....
6 aastat tagasi

Kas see valimisliit hakkab ennast ka milleski HaRima? Sukles näiteks võiks HaRida selles, kuidas linnas kaevetöid korraldada, Lõps, kuidas linna turuga ja linna hooldusega hakkama saada jne.jne. Kahju, et Vikman ennast sellesse valimisliitu ei möllinud, ka tema peaks ennast väga-väga palju HaRima.

Eesti+Vabaks
6 aastat tagasi

Mata Hari või Harakiri poleks ka pahad olnud…. Esimene neist viide poliitikute olemusele ja teine oleks neile viide mõistlikuks tegevuseks…

Unesnôiduja
6 aastat tagasi
Reply to  Eesti+Vabaks

Väga tabavalt öeldud.

Vana+haapsallane
6 aastat tagasi

Valik harja seletusi. Milline neist sobib uue harjaga?http://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=Hari&F=M

õudus
6 aastat tagasi

no Suklese meelest kõik ongi tema ehk siis tema on Haapsalu ja kohe ka Ridala.

Mnjah:)
6 aastat tagasi

Huvitav, et kuidas linna nime ja valla nime kasutamise õigusega on? Et panengi kasvõi oma ettevõttele nimeks Haapsalu. Ütleme, et kõige kirkamad kriidid pinalis vist ei ole:)

Kübe
6 aastat tagasi

Miks mitte kasutada juba vana tuttavad HMR-i?

või
6 aastat tagasi
Reply to  Kübe

EKPeed