1

Galerii: Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reedel, 21.aprillil pidasid Noarootsi gümnaasiumi abituriendid tutipäeva.

"Päeva jooksul mängiti mänge, külastati lasteada, pandi proovile tutipäevaliste teadmisi ning meisterdati paberlennukeid. Hoolimata nukrast ilmast olid emotsioonid laes ning päeva lõpus kaevati maasse ka ajakapsel abiturientide meeldejäävaimate mälestuste ja piltidega," kirjutas Kristiina Kisler gümnaasiumi sotsiaalmeediapostituses.

Kaheteistkümnendikele sooviti kaunist koolilõppu ja edu eksamitel.

Fotod: Daisy Neemrand Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (1) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (2) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (3) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (4) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (5) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (6) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (8) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (9) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (10)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kirikuisa
Kirikuisa

Pole paha..

wpDiscuz