Lääne-Nigula vallavalitsuse teade

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Ootame taotlusi Lääne-Nigula valla haridusstipendiumi saamiseks

Haridusstipendiumi eesmärk on toetada noore akadeemilist enesetäiendust ja arengut. 2017. aasta Lääne-Nigula valla haridusstipendiumit saab taotleda gümnaasiumi lõpuklassi õpilane, keskhariduse baasil kutseõppe viimase kursuse õpilane, Eesti või välisriikide ülikoolides rakendusliku või akadeemilise kõrghariduse bakalaureuse-, magistri- või doktoriõppes õppiv üliõpilane. Stipendiumi taotleja peab olema 2016. aasta 31. detsembri seisuga rahvastikuregistri järgi Lääne-Nigula valla elanik. 
Haridusstipendiumi taotlemiseks esitada Lääne-Nigula vallavalitsusele isiklik avaldus koos stipendiumi taotlemise põhjendusega, õpitulemuste väljatrükk ning õpetaja või juhendaja soovitus. Kui taotletakse kulude hüvitamist uurimis-või teadustööks, siis ülevaade planeeritavatest kuludest. 
Taotlused palume saata 10. aprilliks 2017 e-aadressil vv@laanenigula.ee või posti teel Haapsalu mnt 6, Taebla alevik. Info: kristi.kivipuur@laanenigula.ee või tel 4724654.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments