Maavalitsus otsib viimast korda Läänemaa aasta ema

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Aasta ema austamine Silvi tarang. Tarmula11

Silvi Tarang. Foto: Arvo Tarmula

Lääne maavalitsus ootab ettepanekuid Läänemaa aasta ema tiitli kandidaatide kohta. Kuna maavalitsused likvideeritakse, on see ühtlasi viimane kord, kui konkurssi korraldab Lääne maavalitsus.

Aasta ema tiitel antakse emale, kes on kasvatanud üles tublid lapsed, on neile eeskujuks, väärtustab pere ja kodu ning on aktiivne ja tegus ka ühiskondlikult. Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja Läänemaa elanik. Aunimetuse eesmärk on tõsta esile emadust ja ema rolli. Läänemaa aasta ema statuudi ja vormi leiab Lääne maavalitsuse kodulehelt.

Taotlus tuleb esitada Lääne maavalitsuse postiaadressil Lahe 8, Haapsalu või e-postiga info@laane.maavalitsus.ee. Viimane päev ettepaneku esitamiseks on 21. aprill 2017.

Saadud ettepanekute põhjal teeb selleks moodustatud komisjon maavanemale ettepaneku tiitli andmiseks.
Maavanem Neeme Suur tunnustab Läänemaa aasta ema mais, emadepäeva paiku.

Sel aastal annab Lääne maavalitsus aasta ema tiitlit välja neljandat korda. Varasemalt on Läänemaa aasta ema tiitli saanud Vivian Hallik, Ingrid Danilov ja Silvi Tarang.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mnjah
7 aastat tagasi

Miks kasvataNUD? Kui hetkel kasvatab alaealisi lapsi ja on muidu aktiivne ema, siis tiitlile ei sobi. Et vanaema siis otsime?

Sass
7 aastat tagasi

Miks ühtegi pagulasema ei ole pildil?

issand,kas te ära ei väsi????
7 aastat tagasi
Reply to  Sass

Miks need pagulased teile koguaeg ette jäävad?Las inimesed elavad ja kohanevad eluga.Selle asemel,et te kogaueg mögisete,aidake inimesi parem.Jubedad inimesed elavad ikka Läänemaal.Ei tahaks teile kunagi sellist saatust,et te peaksite sõja eest pögenema.Teiesuguseid ei aitaks mina kunagi aga kunagi saate ju karistada nagunii oma kurjuse eest,oodake veel….