0

Detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Reedel, 31. märtsil kell 16 on Haapsalu linnavalitsuse saalis Rüütli 8a, Promenaadi 18, Väike-Mere 7, Rüütli põigu lõik 1 ja 2 kruntide detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Detailplaneeringuga kavandatakse muuta planeeritavate kinnistute piire ja määrata elamukruntidele lisaehitusõigus abihoonete ehitamiseks. Krundipiire kavandatakse muuta nii, et Rüütli põik teenindab tänavalõiguga külgnevaid elamukrunte Rüütli 8a, 8, Promenaadi 18 ja Väike-Mere 7.
Eskiislahendusega saab tutvuda 22.–31. märtsini 2017 Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu Linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz