0

Vormsi poisi kirjand pääses Toompeale

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti 99. aastapäevale pühendatud esseekonkursile „Minu kodu on Eestimaa” saatsid oma kirjutisi Vormsi lasteaed-põhikooli IX klassi õpilased. Erki Kanarbiku töö pääses 21 äramärgitu sekka. Tunnuskirja käis Erki vastu võtmas Toompeal koos aineõpetaja Kadi Kiviloga.

Erki kasvab suurperes. Majapidamises kasvatatakse loomi ja linde, metsa- ja põllumajandus on au sees, tehnikaga on Erki enam kui tuttav. Üheshingamine ja armastus on pere elustiil.

„Üritan oma vanemaid abistada ja aidata, nii palju kui suudan, sest nemad on mind õnnistanud hea eluga. Kui lahti mõtestada kodu mõiste, ongi see minule mu kodusaar, loomad, tehnika ja perekond, millest teile selles kirjandis jutustasin,” kirjutas Erki Kanarbik.

Mõnusaid mõtteid edaspidigi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz