14

EKRE kandideerib Haapsalus oma nimekirjaga

Avatar

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

ekre

Erakonna esimees Mart Helme. Foto: Arvo Tarmula

EKRE esimees Mart Helme ütles, et ühegi valimisliidu koosseisus kandideerimine erakonna plaanidesse ei kuulu – oma nimekirjadega tahetakse välja tulla nii Haapsalus-Ridalas, Lääne-Nigulas kui ka Lääneranna vallas. „Me anname endale oma võimalustest täielikult aru, aga me oleme maailmavaateline erakond ja meile on tähtis, et oleksime omavalitsuste volikogudes esindatud. Kui ikkagi kohalikud bojaarid hakkavad pagulastele riigi raha eest kortereid remontima-ehitama või hakatakse koolides viljelema sooneutraalsust või mingeid muid jaburaid rollimänge, paneme käe vahele,” rääkis Helme.

Sotsiaaldemokraatide Läänemaa piirkonna aseesimees Heli Kaldas ütles, et Haapsalus on otsustatud välja tulla oma nimekirjaga. „Nimekiri on avatud kõikidele soovijatele ja erakonda kuuluma ei pea,” lisas ta. Keskerakond läheb sügisel valimistele oma nimekirjaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
J.K.
J.K.

Mina valin kindlaslt EKRE ja teie võite seda ka !

einoh
einoh

trollide sugu on võimas, juba Lääne Elus jõudsasti paljunevad ja tegutsevad

Kägu
Kägu

Kui me ei taha,et reformi Sukles ja pagula koit siia karjakaupa uusi moslemeid maksumaksja ülalpidamisele veaks,on Ekre ainus valik. Kuidas paljud nn. pagulased uuel kodumaal möllavad,saab igaüks juutuubist vaadata. Ning paljunevad nad ulmeliselt- varsti on levinuim poisslapse nimi Ahmed.

Ahmed
Ahmed

on nimena parem kui Kägu..

kestvad kiiduavaldused
kestvad kiiduavaldused

kommunismi võidu kolhoosi parteiaktiiv toetab palavalt sm.mardi kandidatuuri ükskõik millise kohapeale kandideerima

88!
88!

Helme bresidentiks!

Hitler
Hitler

Reformikommud juba kiunuvad…
1941 aastal lasti sellised tiblad kohapeal maha

Unesnôiduja
Unesnôiduja

Olid juures kui lasti? Peas on sul ikka kôik korras, primaat?

Kes
Kes

On EKRE linnapea kandidaat?

!
!

Hea küsimus. Kui on asjalik kandidaat ,siis eelistan igal juhul Suklesele. See on nagu viimane inimene, keda valida.

Linnapeaks?
Linnapeaks?

Haapsalu-Ridala piirkonna juht on Tõnu Merilo. Ju siis tema seataksegi üles

Hitler
Hitler

Mart Helme oli Eesti Vabariigi suursaadik Venemaal…igasuguseid spetsialiste sinna ametkohale ikka ei määrata..

..
..

jah, Moskva andise enne nõusoleku

ühtne venemaa
ühtne venemaa

braavo sotsialistõ, tuleme nimekirja, kõigi maade proletaarlased ühinege

wpDiscuz