0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 2. märtsil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel0203001

Läänemaa kasvas suuremaks

Lääne- ja Harjumaa piiril asunud Rehemäe küla kuulub 1. märtsist ametlikult Läänemaale. Rehemäe küla liitmisega saavutas Läänemaa suurima ulatuse pärast 1962. aastat.

IRL tegi Haapsalus valimisliidu

Eile teatasid Ridala endine vallavanem Toomas Schmidt ning Haapsalu volikogu liige Merle Mäesalu, et kandideerivad sügisestel kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel ühises valimisliidus. Ülevaade Haapsalus võimule pürgivatest poliitilistest jõududest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz