1

Pevkur siiski leidis erakonnale peasekretäri kandidaadi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Minister Hanno Pevkur 069 Hanno Pevkur. Foto: Urmas Lauri

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur teeb erakonna juhatusele ettepaneku nimetada uueks peasekretäriks Tõnis Kõiv.

"Olen kaalunud ja konsulteerinud juhatuse liikmetega erinevaid inimesi peasekretäri kohale ning jõudnud veendumusele, et sobivaim kandidaat seda tööd tegema on Tõnis Kõiv," ütles Pevkur erakonna pressiesindaja vahendusel.

"Usun, et juhatus kinnitab homme [reedel] Tõnise ametisse üksmeelselt ja erakond saab tugeva peasekretäri," lisas Pevkur.

Eelmisel nädalal tööd alustama pidanud Reformierakonna uueks peasekretäriks nimetatud Rait Pihelgas andis erakonna juhatusele teada, et ei saa perekondlike põhjuste tõttu 1. veebruarist peasekretäri kohuseid täitma asuda.

Pevkur avaldas seepeale lootust, et leiab Pihelgase asemele kiiresti uue inimese.

Reformierakonna eelmine peasekretär Reimo Nebokat lahkus ametist 1. veebruaril, koos temaga lahkus ka Reformierakonna piirkondade arendusjuht Kalev Lillo. Aastaid erakonna piirkondade arendusdivisjoni juhtinud Nebokat sai Reformierakonna peasekretäriks mullu jaanuaris.

Vt ka: "Pevkur ei leia kuidagi Reformierakonnale peasekretäri"
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anonüümne
Anonüümne

Pevkur – kanade laul (vene keeles)

wpDiscuz