1

Pevkur ei leia kuidagi Reformierakonnale peasekretäri

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Minister Hanno Pevkur 061
Hanno Pevkur. Foto: Urmas Lauri

Kuigi Reformierakonna juhatuse esimees Hanno Pevkur lootis parteile selle nädala reedeks uue peasekretäri kandidaadi leida, ei ole lubatud ajaks erakonna juhatuse koosolekul peasekretäriks kedagi välja käia, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eelmisel nädalal tööd alustama pidanud Reformierakonna uueks peasekretäriks nimetatud Rait Pihelgas andis erakonna juhatusele teada, et ei saa perekondlike põhjuste tõttu 1. veebruarist peasekretäri kohuseid täitma asuda.

Pevkur avaldas seepeale lootust, et leiab Pihelgase asemele kiiresti uue inimese.

Reformierakonna eelmine peasekretär Reimo Nebokat lahkus ametist 1. veebruaril, koos temaga lahkus ka Reformierakonna piirkondade arendusjuht Kalev Lillo. Aastaid erakonna piirkondade arendusdivisjoni juhtinud Nebokat sai Reformierakonna peasekretäriks mullu jaanuaris.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Pevkur siiski leidis erakonnale peasekretäri kandidaadi | Lääne Elu

[…] ka: "Pevkur ei leia kuidagi Reformierakonnale peasekretäri" […]

wpDiscuz