0

Maily Märss võitis U14 meistrivõistlustel kaks pronksi

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

maily märss

Maily Märss ja treener Kaja Ladva. Foto: erakogu

Haapsalu kergejõustikuklubi kasvandik Maily Märss võitis nädalavahetusel Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlustel kaks pronksmedalit.

Maily Märss sai ühe pronksmedali 60 meetri tõkkejooksus ja teise teivashüppes. Eeljooksus sai ta aja 10,00, finaalis suutis seda veelgi parandada ja ilusa jooksuga sündis võimas isiklik rekord 9,88, mis andis tubli kolmanda koha.

Emma-Lotta Saar jooksis ka tublilt, olles 15. ajaga 10.74. Tõkkesprindis tuli medalijahile 35 tüdrukut.

Ka teivashüppes sai Maily Märss hakkama uue isikliku rekordiga. Tulemus 2.70 oli samuti pronksmedalit väärt. Kaks medalit pani mõistagi rõõmustama ka neiu vanemad. „Olen tütre üle väga rõõmus. Alles eelmisel päeval võistles ta tennises ja olin natuke mures, aga kõik läks hästi ja Maily on tubli,” ütles Maily isa Kaido Märss.

Tublid olid meistrivõistlustel ka Läänemaa kergejõustikuklubi noored sportlased. Olgu nimetatud, et Läänemaa kergejõustikuklubi esindasid taas Lõuna-Läänemaa koolide sportlased. Sel korral oli ühe mütsi alla tulnud lausa neli kooli: Lihula gümnaasium, Metsküla algkool, Kõmsi algkool ja Virtsu põhikool. Kõik need lapsed treenivad Lihulas jalgpalli- või kergejõustikutreeninguil. 

Päeva parimad tulemused saavutati kuulitõukeringis. Tütarlaste võistlusel saavutas Kulla Saatmäe tulemusega 8.99 kaheksanda koha. Poiste võistlusel tegi aga veel parema etteaste Robert Idvani. Tulemus 10.25 andis talle viienda koha. Medalist jäi Virtsu kooli poissi lahutama kõigest 31 sentimeetrit.

Läänemaa kergejõustikuklubiga võistlustel kaasas olnud purjetamistreener Priit Rüütel nentis, et seda võistlust oli hea vaadata. „Tuli tahtmine ise kohe starti minna. Lapsed on tublid,” ütles ta.

Üldse osales alla 14aastaste noorte kergejõustiklaste tähtsaimal sisevõistlusel üle 300 noorsportlase 35 kergejõustikuklubist.

Jaanus Getreu

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz