0

Rasmus Kagge ja Helin Vaher lahkuvad valitsuse kommunikatsioonibüroost

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Helin Vaher ning valitsuse meedianõunik Rasmus Kagge lahkuvad ametist ning asutavad oma kommunikatsioonibüroo.

Valitsuse meedianõunik valitsuskommunikatsiooni direktori ülesannetes Helin Vaher kirjutas esmaspäeval oma Facebooki leheküljel, et tema ning valitsuse meedianõunik Rasmus Kagge lahkuvad ametist ning suunduvad erasektorisse.

Vaheri sõnul kavatsevad tema, Kagge ning veel üks inimene luua oma kommunikatsioonibüroo.

"Hetkel pühendume Rasmusega veel kuu aja jooksul valitsuse nõustamisele," kirjutas Vaher.

"Olen otsustanud vastu võtta uue ja huvitava väljakutse ning panna oma teadmised ja oskused proovile erasektoris," kirjutas Facebookis Rasmus Kagge. "Lahkume Heliniga veebruari lõpus riigikantseleist, kus ametis oldud aasta läheb vaieldamatult kirja kui senise elu üks põnevamaid, õpetlikumaid ja kiiremaid. Töötada väga turbulentsetel aegadel kahe peaministri meeskonnas on olnud tõeline privileeg."

Vaheri sõnul kuulutatakse kommunikatsioonibüroo juhi välja lähipäevil. Vaher alustas tööd valitsuse kommunikatsioonibüroos nelja aasta eest, Kagge asus valitsuse kommunikatsioonibüroos tööle eelmise aasta märtsis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz