1

Kitsikuses lastele saab tervisetooteid annetada veel laupäevani

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Heategevusfondi Dharma ja BENU apteekide koostöös saab veel kuni laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegis vajalikke vahendeid, Läänemaal on selliseid apteeke kokku kolm.

“Eestis on kahjuks jätkuvalt tuhandeid lapsi, kelle perede majanduslik olukord ei võimalda sageli isegi igapäevast täisväärtuslikku toitu osta, rääkimata kasvava organismi tervise seisukohalt vajalikest toodetest,” ütles Sihtasutuse Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla. “Dharma tugiisikute ja BENU Apteegi koostöös oleme detsembris ja jaanuari alguses kogunud enam kui 160 apteegis üle Eesti heade inimeste annetusi, et anda elementaarse koduapteegi näol anda oma panuse enam kui 600 kitsikuses elava lapsele tervise edendamisse.”

Läänemaal on apteeke, kust on võimalik soetada kuni 7. jaanuarini “Tee head” märgisega kampaaniatooteid, kokku kolm – kaks apteeki Haapsalus ja üks Ristil.

Kitsikuses peredele mõeldud tervisetooted sisaldavad tooteid alates immuunsussüsteemi tõstvatest vahenditest kuni muu koduapteegiks vajalikuga, nagu näiteks külmasiirupid, raviteed, plaastrid ja haavahooldusvahendid.

“Majanduslik kitsikus ei võimalda sageli puudustkannatavatel peredel lubada endale tervisetooteid ega kahjuks tihti ka elementaarseid koduapteegi esmatarbevahendeid,” ütles BENU apteekide jaemüügijuht Kaidi Kelt. “Seetõttu koostasime terviseasjatundjate ja apteekrite soovituste põhjal valiku toodetest, mis on vajalikud just lastele ja nende peredele.”

Kogutud annetused toimetatakse pärast 7. jaanuari hiljuti 15. tegutsemisaastat tähistanud heategevusfondi Dharma maakondlike tugiisikute abiga abivajajateni.

Kitsikuses lapsed

kitsikuses lapsed2

kitsikuses lapsed3

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
?
?

Kes need maakondlikud tugiisikud on,ametnikud või? Siis on teada, kuidas nägude mitte sissetulekute järgi asju jagatakse. Haapsalus puudub selle üle igasugune kontroll.

wpDiscuz