Ratas: Krimm on okupeeritud ja leping Ühtse Venemaaga ei tööta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Screenshot 2016-11-21 15.34.49
Jüri Ratas. Foto: istungi teleülekande ekraanitõmmis

Venemaa on okupeerinud Ukrainale kuuluva Krimmi poolsaare ning Eesti-Vene suhete praeguses seisus Keskerakonna ja Ühtse Venemaa vahel sõlmitud lepet ei rakendata, kinnitas Keskerakonna esimees Jüri Ratas esmaspäeval riigikogus uue valitsuskoalitsiooni tegevuskava tutvustades.

“Krimmi teema on oluline. See on oluline nii kaua kui Krimm on okupeeritud ja seda ei tohi ka riigikogu laualt maha võtta. Jah Krimm on okupeeritud,” ütles Ratas riigikogus saadikute küsimustele vastates.

“Olen vastanud sellele selgelt, et protokoll, mis sõlmitud juba 10 aastat tagasi ei tööta, on laualt maas, on külmutatud ja nii kaua kui riikidevahelised suhted on sellised, nii see ka jääb,” rääkis Ratas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pooltoop
7 aastat tagasi

Asja on, toop, asja on.

toop
7 aastat tagasi

Mis on eestil krimmiga asja. ..teistpidi on iraak ja afgaan ka okupeeritud. ..ja seegi pole meie asi. …või äkki ikka on?

saag
7 aastat tagasi
Reply to  toop

Pätt röövib, laamendab ja vägistab naabri juures, kas meil on sellega asja? Kui keegi reageeri, siis järgmist kuritegu ei tule kaua oodata ning ohver oled lõpuks ka sina.