Nädalavahetusel on oodata meretaseme langust kuni -74 cm

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Harilaid Rohuküla sadamas 060 Rohuküla kaikindlustuse betoonplaatide alumine serv on merevee keskmise taseme kõrgusel. Oktoobris on tase olnud tunduvalt madalamal. Foto: Urmas Lauri

Täna õhtul ja nädalavahetusel on oodata jätkuvat meretaseme langust, mille tõttu on laevaliiklus Hiiumaa liinil märkimisväärselt häiritud.

Parvlaevad Regula ja St.Ola on seisnud terve päeva reedel ja suure tõenäosusega ei saa väljuda kogu nädalavahetuse.

Parvlaevad Harilaid ja Kõrgelaid väljuvad täna Rohuküla sadamast orienteeruvalt kell 16.15, 17.05, 19.55, 20.35, 23.35 ja Heltermaa sadamast 18.05, 18.50, 21.45, 22.30 (kellaajad võivad muutuda tulenevalt ilmastikust ja konkreetsetest oludest sadamates).

Rohuküla-Heltermaa suunal on broneeritud juba niipalju autokohti, et oluliselt rohkem sõidukitega reisijaid laevad ei suuda üle vedada. Palume Hiiumaale sõita soovijatel võimalusel muuta oma reisiplaane või jätta sõiduk sadamasse. Ilmastikutingimustest tulenevalt kasutamata jäänud pileteid saab tagastada TS Laevad OÜ-le tasuta.

Pühapäeva ööseks lubatakse meretaseme langust kuni -74 cm Kroonlinna nullist. Meretaseme prognoosidega saab tutvuda siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kont
7 aastat tagasi

Golfi hoovus vist täiesti kinni jäänud.
Kuu aega pole vihma tulnud ja seda sügisel.