President Rüütel kutsub valijamehi Helmet toetama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

rüütel President Arnold Rüütel. Foto: erakogu

President Arnold Rüütli pöördumine valimiskogu liikmete poole

Meie riigi ülim eesmärk on eesti rahva püsimajäämine ja oma riigi hoidmine. Presidendil on nende eesmärkide saavutamisel kahtlemata vastutusrikas roll.

Sellel põhjusel on äärmiselt oluline, et Eesti presidendiks saaks inimene, kes siiralt austab ja armastab oma maad ja rahvast. On tähtis, et Eesti riigipea oleks asjatundlik nii välis- kui ka sisepoliitikas. Presidendil peab olema julgust, tarkust, elukogemust ja ettenägelikkust.

Olles kandnud selle ameti raskust, võin öelda, et üles seatud kandidaatidest on just pikaajalise välispoliitilise kogemusega suursaadik Mart Helmel olemas omadused, mis võimaldavad tal presidendi ametit kõige paremini täita.

Kutsun valijamehi üles 24. septembril valimiskogus valima järgmiseks Eesti presidendiks Mart Helme.

Arnold Rüütel, Eesti president 2001 – 2006

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRWQ
7 aastat tagasi

Täna saab pulli – helme kukkumine on kapitaalne ! Edasi ei kuula teda enam keegi ( v.a. paar t.la kes ka kommides laamendavad )

juss
7 aastat tagasi
Reply to  IRWQ

Helme võib ju kukkuda, aga ta on ainus, kes julgeb tõtt rääkida!

Kuti
7 aastat tagasi

Rahvale oleks parim valik muidugi Hellme , aga siin ei tohi unustada et tegemist on poliitikutega.

just
7 aastat tagasi
Reply to  Kuti

enamik valijamehi ongi kahjuks kalkuleerivad “poliitikud”.

Triibik
7 aastat tagasi

Polegi peamine,kas presidendi nimi on Helme või keegi teine- peamine,et ta ka peale valimisi täidaks oma vannet ning teeks kõik Eesti riigi ja rahva püsimajäämiseks. Mis tähendab ka igasuguste moslemi illegaalide riiki vastuvõtmise välistamist. Hr. Rüütlil on õigus- praegustest kandidaatidest oleks parim valik tõesti hr.Helme.

...
7 aastat tagasi

Huvtav,ta naine nii ei arvaks.