Heiki Nabi sai Rio olümpial viienda koha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

heiki nabi

Sergei Semjonov (Venemaa, tumesinises dressis) heidab Heiki Nabi (Eesti) puusanõksuga üle enda kaarega vastu maad. JOHN SACHS

Heiki Nabi jäi esmaspäeval Rio de Janeiro olümpiamängudel kreeka-rooma maadluse raskekaalus jagama viiendat kohta, pronksimatšis pidi ta tunnistama kahekordse juunioride maailmameistri, venelase Sergei Semjonovi paremust.

Esimese kolme minuti järel oli seis 0:0, kuid järgmisel perioodil teenis Semjonov aktiivsuse eest punkti ning Nabi pidi minema parterisse ja venelane tegi viie punkti väärilise heite, võites seega kogu pronksimatši 6:0.

Nabi kaotas kohe avaringis kahekordsele olümpiavõitjale Mijain Lopez Nunezile, kellele ta mäletatavasti jäi alla ka Londoni olümpiafinaalis. Kuna aga kuubalane jõudis finaali, sai Nabi jätkata lohutusringis. Lohutusringi avamatšis võttis Nabi 3:0 võidu rootslase Johan Eureni üle.

Teises pronksimatšis sai Aserbaidžaani eest maadlev Sabah Šariati seljavõidu Saksamaad esindava Eduard Poppi üle. Olümpiavõitjaks tuli kolmandat korda järjest Lopez Nunez, kes oli finaalis 6:0 parem türklasest Riza Kayaalpist.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
bussijaama kohvik
6 aastat tagasi

Külastasin tühja kõhuga. Kohvikusse astudes ei vaatdatud kohe minu poolegi kuna samal ajal tõstis klienditeeniindaja teisele.
Aga kui kilu ja vorstileiva lauale sain olin löödud põrandale. Kõik sulas suus ja oli ülimaitsev ning viis tühja kõhu.
Olin väga rahul ja õlu oli samuti mulliga ja külm.