Tuulikutega võidelnud lastearst: oma kodu nimel teed sa väga palju

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Tuulikud

Tuulikud. Foto: arhiiv

Looduskaunis Hanila vallas suvekodu omav lastearst Reet Raukas pani pärast aastatepikkust võitlust üha kasvavale tuulikupargile piiri, kui riigikohus rahuldas esmaspäeval tema kaebuse, kirjutab Postimees

Esivere tuuleparki jõudes avaneb võimas vaatepilt: 19 suurt tuulikut on silmale täitsa kenad vaadata. Kõrva järgi aga on tunne, nagu oleksid saabunud lennuväljale, kuhu võib peagi mõni lennuk maanduda või kust õhku tõusta.

600–700 meetri kaugusele tuulepargist jääb Hanila valda sisse kirjutatud Reet Raukase maakodu. Idülliline koht puisniitude vahel, kust meri kiviga visata. Maasika talu on Raukase lapsepõlve suvekodu, maamaja, mille vanemad 1960ndatel ostsid.

«See on nii minu, mu venna ja õe kui ka kõikide meie laste suvekodu, niisugune koht, kus kõik ikka käivad,» räägib lastearstina töötav Raukas koduõuel.

Vaata videot ja loe pikemalt Postimehest

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hanila vallas tuulikutega võidelnud Reet Raukas pärjati tiitliga „Koduomaniku Sõber 2016“ | Lääne Elu
7 aastat tagasi

[…] Vt ka: "Tuulikutega võidelnud lastearst: oma kodu nimel teed sa väga palju" […]