Maaleht: Haapsalus ekselnud arglik koer pani püüdjate käest plehku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

"Ma olen kõigile, kes teda tabada püüdsid, väga-väga tänulik," rääkis Maalehe toimetusse helistanud üliargliku koera omanik Pille-Riin Lepp.

"Eile õnnestus Haapsalu vabatahtlikel ta peaaegu kätte saada, üks inimene sai temast juba ka kinni võtta. Aga koer näksas, inimene ehmatas, lasi lahti ja koer leidis kohe selle üheainsa aiaaugu, mille kaudu taas plehku pani," selgitas Lepp.

Tegemist on noore, veidi enam kui aastavanuse koeraga, kes toodi Lepa juurde hoiukodust, kirjutas Maaleht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pauka
8 aastat tagasi

Kahju, et püüdjad ei tulnud selle peale, et võrgulaadne asi kaasa võtta püüdmiseks. Oleks selle peale visanud ja oleks ta kätte saanud. Samas mina tõesti hulkuvat koera püüda ei julge-kui hammustab, kes siis ravib ja vastutab?

Milleks
8 aastat tagasi

selliseid mõttetuid inimesi üldse vaja nagu kommenteerija nimega kunn!

Arvos
8 aastat tagasi

Miks on vaja kellegi kunni mõttetut loba lugeda?

kunn
8 aastat tagasi

Milleks sellist koeranässakat üldse vaja, kui inimesi kardab nagu tuld.
Temast ei ole kodu kaitsjat ja ega ka sõpra. Need koerad ei sõbrune enam kunagi mitte ühegi inimesega või uue peremehega.
Oli ka kunagi vanavanematel ilus keskmise suurusega koer. Keegi teda ei peksnud, aga ligi laskis ainult ühel inimesel. Teisi kartis rohkem, kui hulkuv kass.
Las jookseb sinna, kuhu tahab ja jätke ta rahule.

Silvi Lääts
8 aastat tagasi
Reply to  kunn

Vabanda, aga sinu jutt on kõike muud kui mõistuspärane.