Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. märtsil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

lel1703001

Opositsioon lõi Ridalas platsi puhtaks

Ridala vallavolikogu avaldas teisipäeval umbusaldust vallavanem Toomas Schmidtile, volikogu esimehele Toomas Vallimäele ja aseesimees Valli Enderile.

Ridala kuueliikmelise opositsiooni liider Reimo Nebokat on lõpuks hääled kokku saanud. Vallavanema leerist on Nebokati leeri üle tulnud ja umbusaldusavaldusele alla kirjutanud Kalju Hepner ja Raivo Õiglas. Lihtsad mehed, kes on otsusele jõudnud, et vanamoodi edasi enam ei saa. Või nii nad vähemasti ise ütlevad. Otsus plats puhtaks lüüa aga on kindel.

Kuus tundi enne volikogu istungit on Nebokat kindel, et umbusaldus läheb läbi. Kes hakkab volikogu juhtima, seda Nebokat ei tea.

Läänemaale ei tule katkusurnuaeda

Geoloogilistele uuringutele toetudes otsustas keskkonnaamet, et Läänemaale loomsete jäätmete matmise paika ei tule.

Geoloogiakeskuse spetsialistide mõõtmised näitasid, et uuringualal on veetase liiga kõrge, puuraukudes tuli vesi vastu juba 20 sentimeetri sügavusel. „Kui vesi on väga kõrgel, siis jäätmed ei lagune ega taga ka keskkonnaohutust,” põhjendas Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni juhataja Kaja Lotman.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments