Tule kooli!

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu Täiskasvanute Gümnaasium kutsub õpinguid jätkama kõiki, kellel on põhi- või gümnaasiumiharidus kunagi pooleli jäänud. Praegu toimub õppetöö põhikoolis 8.–9. klassis ja gümnaasiumi osas 10.–12. klassis.
Võimaldame paindlikku õppekorraldust ja järgmisest õppeaastast on võimalik õppida osa aineid e-õppes interneti teel.
Plaanime avada uuesti gümnaasiumi osas 10. klassi venekeelsele õppijale, kus osa aineid õpitakse eesti keeles.
Et saaksime planeerida uut õppeaastat, anna oma õppimise soovist kohe teada. Huvi korral helista täiskasvanute gümnaasiumisse tel 473 5654 või kirjuta aadressil htg@htg.edu.ee või tule läbi hiljemalt 20. aprillil 2016.

Vladimir Padama
HTG direktor

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments