2

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 28. jaanuaril

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel2801001

Advokaat seab linna maale ehituskeelu

Eesti ühe kallima Soraineni advokaadibüroo partner Carri Ginter tahab seada linna maale vaateservituudi, mis kaitseb tema kruntide merepanoraami.

Ginteri firmale OÜ Ginterklubi kuulub Haapsalus Holmi tänaval kaks krunti. Et neid lahutab merest tühermaa, soovib advokaat seada sellele vaateservituudi ehk ehituskeelu, et miski ei saaks tulevikus tema merepanoraami rikkuda.

Margus Tsahkna: peksa saan niikuinii!

Esmaspäeval käis Läänemaa invaühingu liikmeil külas sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna. Haapsalu muusikakooli saal oli rahvast ja õhk ootusi täis.

Tsahkna saabub kohtumisele pool tundi hiljem, kui esialgu plaanitud, ja alustab esinemist vabandusega: „Meil oli täna riigikogus suur möll, arvake ära, mis teemal?” „Pagulased!” kostab saalist hõikeid. Tsahkna vangutab eitavalt pead ja viskab saali teise põletava teema – kooseluseaduse.

Kohtumise peateemaks oli siiski sotsiaalvaldkond. Mida ministri käest küsiti ja millised olid vastused, saab lugeda tänasest Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

No pagulastest ja nende viimastest avalikuks tulnud vägitegudest Helsingis, kus nad teadupärast vägistasid nelja peale ühe noore naise. võiks ka mõni rida olla ja kasvõi kommentaar mtü pagulalt. Või pole sedasorti uudised Koššer?

Vello
Vello

On raske panna inimest mõistma teatud asja, kui tema tasu sõltub sellest, et ta seda ei mõistaks.

wpDiscuz