GALERII: Valgevälja kurvis sõitis Maxima kaubaauto kraavi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Täna pärastlõunal sõitis kaubaauto libeduse tõttu Valgevälja kurvis teelt välja, juht sai viga ja viidi haiglasse.

Kella 14 paiku Haapsalust Kuressaarde teel olnud Maxima kaubaauto juht jäi kraavi sõitnud auto kabiini kinni. Kohale kutsutid päästjad aitasid juhi kabiinist välja ja andsid üle kiirabile. Õlga vigastanud autojuht viidi Tallinna haiglasse.

”Valesti valitud sõidukiirus,” nimetas Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Tarmo Tomson õnnetuse peamise põhjuse. Libedas kurvis liiga suure kiirusega sõitnud auto sattus libisemisse ja maanduski maanteekraavis.

Kaubaauto tõmmati kraavist välja õhtul kella 19 paiku. Autojuht oli selleks ajaks juba haiglast välja saanud. "Natuke jäi sihtkohast Kuressaarest puudu," naljatas autojuht puksiiriabi töömeeste tegvust jälgides.

Tomsoni sõnul on ilmaolud praegu muutlikud ja muudavad ka teeolud keeruliseks. Kui õhtul külmetab, muutuvad lahti lükatud teed libedaks, samas teed, kus lumi on kinni sõidetud, muutuvad päeval sulaga pehmeks ja tekkinud lumepudrus on autojuhtidel raske hakkama saada.

Politseile teatati täna teisestki keerulistest teeoludest tingitud liiklusõnnetusest – Haeskasse viival teel sõitis teelt välja sõiduauto. „Seal läks hästi, keegi midagi ära ei lõhkunud,” ütles Tomson.

„Hoidke pikivahet ja valige õige sõidukiirus,” pani patrullteenistuse juht sõidukijuhtidele südamele.  

Fotod: Urmas Lauri

Avarii 001 (1280x853) Avarii 014 (1280x853) Avarii 026 (1280x853) Avarii 027 (1280x853) Avarii 035 (1280x853) Avarii 039 (1280x853) Avarii 043 (1280x853) Avarii 047 (1280x853)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
8 aastat tagasi

Pole midagi hullu, Eestimaal on ka hullemaid kurve!

jaanus
8 aastat tagasi

Tore oleks teada selle kurvi ajalugu. Paljud kurvis väljas käind ja hullem pool,laipu.

.
8 aastat tagasi

Nõustun , et olen rumal ega taipa teehooldusest suurt midagi (:

Heiki
8 aastat tagasi

Nendes kurvides võiks olla põhimõtteliselt isegi 70 kmh piirang.

.
8 aastat tagasi

Nõustun, et teehooldustöid tehakse seal suht harva, aga sel juhul tuleb lihtsalt tavapärasest aeglasemalt sõita. Libeduse tõttu kraavi- ikka keegi teine on süüdi. 🙂

einojah.
8 aastat tagasi

Kui oleks korralikult hooldatud teed, siis ei juhtuks sellist jama. Teehooldus on puudulik ja jääb selleks ka ilmselt edaspidi.

Toomas
8 aastat tagasi

See Valgevälja kurv on salakaval koht nii suvel,kui talvel…Varasügisel jäin Mossega selle kurvi lõppu toppama.Kasutan juhust ja tänan tagantjärgi tundmatut abielupaari tumerohelise autoga,kes mind puksiiris Haapsallu Potissepa põigu garaazhini toimetasid!Aitäh Teile!