0

Martnas oli võistlustules ligi sada maadlejat

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

maadlus

Martna noormees Jaanis Soosaar seljatas vastase. Foto: erakogu

Laupäeval olid Martna lahtised meistrivõistlused Kreeka-Rooma ja naistemaadluses, kus oli võitlustules 94 maadlejat üle Eesti, neist umbes 20 Läänemaalt.

SK Martna maadlustreener Tiit Seiton ütles, et 94 osalejat oli tallegi üllatus. Tavapäraselt on osalejaid olnud 70 kanti.

Kunagi varem pole Martnasse kokku tulnud nii palju maadlejaid, sündis võistlusest osavõtjate rekord.

Noorimat maadlejat on Martna meistrivõistlustel meeles peetud kõigil 13 korral. Martna põhikooli direktor Tiit Aedmäe kinkis noorimale maadlejale armsa mängukaru. Noorimaks võistlejaks osutus 2008. aasta oktoobris sündinud  Rasmus Kuik Vigalast.

Eesti maadlusveteranid Kaido Antsve eestvedamisel on loonud võistlusele teisegi toreda traditsiooni. Nimelt andis žürii välja karika parima tehnikaga maadlejale. Tänavu läks karikas Vigala poisi Kristjan Vodolaztšenko auhinnakappi, kes kogus žüriilt viis häält.

Seiton selgitas, et žüriisse kuulusid kõik treenerid, kelle õpilased tol päeval maadlusvõistlusel osalesid. „Minugi hääl läks Vodolaztšenkole,” ütles Seiton.

Enda õpilaste esitusega jäi Seiton rahule. „Hästi maadlesid kõik poisid, kuid eriti hea meel on Jaanis Soosaare, Hendrik Rämmani ja Kaarel Tamme üle, kes said kaela kuldmedali,” sõnas Seiton.

 

Martna võistluse võitjad

Poisid

2005 sündinud ja nooremad:

Kaalukategoorias –25 kg Virgo Raja (Väike-Maarja), –30 kg Robi Kristjuhan (Tallinn Korrus 3), –35 kg Max Hristjuk (Tartu MK Englas), –40 kg Romanis Siiman (Vigala MK Juhan), –45 kg Alvar Nikkel (Lihula RJK Leola), –50 kg Hendrik Rämman (SK Martna), –55 kg Robin Reesar (Kullamaa MK Juhan) ja +55 kg Raul Reesar (Kullamaa MK Juhan).

2003 sündinud ja nooremad:

+70 kg Eerik Pank (Lihula RJK Leola).

2000 sündinud ja nooremad:

–35 kg Sander Tagu (Pärnu SK Leo), –38 kg Kaarel Tamm (SK Martna), –42 kg Robin Lumila (Maardu MK Aberg), –47 kg Kristjan Vodolaztšenko (Vigala MK Juhan), –53 kg Jegor Sahno (SK Tapa), –60 kg Jaanis Soosaar (SK Martna), –70 kg Andris Pent (Väike-Maarja).

Tüdrukud

1999 sündinud ja nooremad:

–45 kg Polina Sahno (SK Tapa) ja +45 kg Greeta Staal (SK Tapa).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz