0

Kiirete ja Õliste tubli aasta

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_4774Mullu oli pehme talv ja jääraja sõiduhooaeg jäi lühikeseks. Hetk Uuemõisa võistluselt. Foto: Urmas Lauri

MTÜ-l Kiired ja Õlised sai läbi juba 9. hooaeg. Eri sarjades osales 8 klubiliiget. Rahvaralli kõigist etappidest osa võtnud Marko Kukuškin saavutas klassis 2WD-S hooaja kokkuvõttes esikoha koos kaardilugeja Monika Mäestega.

Tubli tulemuse tegi ka klassis J16 esimest hooaega sõitnud Jako Allika (kaardilugejateks Elimar Kibus ja Ardo Laul), kes tuli autospordiliidu karikavõistlusel kokkuvõttes kolmandaks ning Igaühe Terviseklubi karikasarjas teiseks.

SU klassis tegid tublit sõitu Raul Aava ja Kristjan Peegel, kes saavutasid SU sarjas esikoha ning Igaühe Tervisklubi sarjas teise koha.

Kõigil etappidel osales ka 2WD-V klassis sõitnud Delvis Tõkke koos kaardilugejate Kudrun Martini ja Urmas Metsaga, kes mõlemas sarjas saavutasid 8. koha.

Ermo Jeedase ja Indrek Kirsi ekipaaži kimbutasid tehnilised probleemid ning mitugi võistlust tuli seetõttu katkestada. Kokkuvõttes tuli klassis ML siiski 7. koht. Ühe võistluse tegi klassis 2WD-S kaasa ka Marko Siilmann koos Hedi Polbergiga.  Kokkuvõttes 25. ja 24. koht.

Sprindisarju oli kolm – autospordiliidu karikavõistlused, Hepa Cup ja Lääne regiooni meistrivõistlused. Kõigist võistlustest võttis taas osa Marko Kukuškin klassis 2WD-B, kes sai kokkuvõttes vastavalt neljanda ning teised kohad.

Noorteklassis J16 osales Jako Allika, kelle aastakokkuvõtteks olid vastavalt 7. ning 17. ja 6. koht.

Klassis ML sõitis kaasa Ermo Jeedas, kes kokkuvõttes saavutas autospordiliidu karikasarjas 5. ning Lääne regiooni MV-sarjas 4. koha. Paarist võistlusest võtsid osa ka Marko Siilmann ning Indrek Kirss.

Kehvale talvele vaatamata korraldati aasta alguses Läänemaa jääraja karikavõistlus ja meistrivõistluste sarjad. Siin tegi taas tublit sõitu noor Jako Allika, kes saavutas meistrisarjas 3. ning karikavõistlustel 6. koha. SU klassis oli Ermo Jeedas 5.

Ainult ühest sõidust võtsid osa klassis 2WD-tagavedu Marko Kukuškin ja Marko Siilmann.

Oktoobris peetud kuueetapilisest vigursõidusarjast Kiltsi lennuväljal võtsid edukalt osa kolm klubiliiget. Meeste klassis osales viimasel kolmel etapil Marko Kukuškin, kes need küll võitis, kuid hooaja kokkuvõttes tuli siiski 4. koht. Samas klassis saavutas Indrek Kirss 6. koha.

Noorte klassis tegi kõik sõidud kaasa Jako Allika, kes kokkuvõttes sai tubli 2. koha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Palivere elanik
Palivere elanik

4WD ei ole ohutum kui 2WD

wpDiscuz