2

Läti president: pärast terrorirünnakut on võimatu lisapagulasi võtta

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

parisIllustratsioon: Jean Jullien/Twitter

Läti president Raimonds Vejonis ütles laupäeval BNS-ile, et pärast Pariisis korraldatud terrorirünnakuid ei näe Riia võimalust lisapagulaste vastuvõtmiseks.

Läti julgeolekunõukogu erakorraliselt koosolekult tulnud Vejonise sõnul võtab Läti vastu lubatud arvu migrante, kuid ei näe mingit võimalust võtta endale selles osas tulevikus mingisuguseid lisakohustusi. Presidendi sõnul tuleb Euroopa riikides alustada ühtlasi tõsist tööd selleks, et tagasi saata sisserändajad, kel pole alust turvapaiga taotlemiseks.

Reedestes rünnakutes Pariisi kohvikutele, kontserdisaalile ja rahvusstaadionile hukkus vähemalt 129 ja sai haavata 352 inimest. Vastutuse veresauna korraldamise eest võttis äärmusrühmitus Islamiriik (IS).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
lembitu
lembitu

Eestil pole otseslt ka neid kvoodipagulasi vaja-
enamik on kriminaalid, ohuks meie turvalisusele ja
kõik on kindlalt meie, maksumaksjate kaelal.
Oleme edasi valged ja õnnelikud!

Tundub,et
Tundub,et

….làtlastel on presidendiga rohkem vedanud,kui meil. Meie oma eriti eesti rahvale ei mòtle ja vòtaks kòik vastu…..

wpDiscuz