Politsei katkestas kadunuks jäänud kajakisõitja otsingud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kajakisõitja otsing Nõval ja Põõsaspeal. Kaire Reiljan

Esmaspäeval otsisid kadunud kajakisõitjat nii politseinikud kui ka vabatahtlikud. Foto Kaire Reiljan

Tänasest katkestas politsei pühapäeval Nõva kandis kaduma jäänud kajaisõitja otsingud, kirjutas BNS.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak ütles BNS-ile, et kolmapäeval aktiivseid otsinguid kavas ei ole. Graki sõnul kammiti rannikuala teisipäeval veel kord läbi, kuid lähipäevil on plaanis see üle vaadata ka suuremate jõududega.

Pühapäeval kella 15 paiku anti Läänemaalt Peraküla rannast häirekeskuse vahendusel merevalvekeskusele teada, et merel paistab ulpimas punakat värvi paat, inimesi näha ei olnud.

Kell 15.15 suundusid Osmussaare vabatahtlikud merepäästjad olukorda kontrollima ja kell 17 paiku teatasid nad, et on leidnud pooleldi uppunud kajaki, õnnetusse sattunud inimesi näha ei ole. Kajak pukseeriti Dirhami sadamasse.

Politsei käivitas mere- ja maismaaotsingud Peraküla rannast Nõva sadamani, kuid tiheda udu tõttu katkestati need kl 23 tulemusteta. Nii politseijõud kui ka vabatahtlikud jätkasid esmaspäeval otsinguid nii merel kui ka rannikul, kuid ka siis ei õnnestunud kadunud kajakisõitjat leida.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments