0

Itaalia lembelaulik Toto Cutugno annab Haapsalus kontserdi

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Toto Cutugno_pressToto Cutugno. Pressifoto

Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel astub 4. juunil Haapsalu piiskopilinnuse hoovis regiooni ainsa kontserdiga lavale kuulus Itaalia lembelaulik Toto Cutugno, teatas kontserdi korraldaja Monster Music OÜ.

Toto Cutugno on niinimetatud "tõelise itaallase" kehastus. Tema laulud on maailmas enim mängitud ning just Ida-Euroopas on ta saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest. Kes meist ei suudaks peast laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti "L´italiano" või ümiseda kaasa "Serenata" , „Solo Noi“, „Donna, Donna Mia“ refrääne.

Toto Cutugno on meediaga suheldes tagasihoidlik ja väldib pikki intervjuusid. Laulja sõnul on ta kogu oma elu kirja pannud lauludesse ja tal ei ole vaja rohkem endast rääkida. Küll aga on Toto parandamatu romantik ja väga spontaanne, mistõttu võib juhtuda, et keset kontserti tuleb mees rahva sekka, laulab koos oma fännidega ja jagab neile kallistusi ning autogramme.

Toto Cutugno tuleb Eestisse järgmise aasta neljandal juunil, mil kuurortlinnas Haapsalus toimuvad järjekordsed Itaalia kultuuri- ja veinipäevad. Veinipeo raames täitub Haapsalu, mida kutsutakse ka Põhjamaade Veneetsiaks, Itaalia maitsete, suurepäraste veinide ja muusikaga. Toimuvad erinevad näitused ja degusteerimised.

Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt.

Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides Haapsalu Piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile.

Piletid 4. juunil Haapsalu ajaloolise piiskopilinnuse hoovis toimuvale kontserdile on saadaval alates esmaspäevast 19.oktoobrist Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee. Ainult kiirematele piletid 19 euroga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz