Rahandusministeerium kustub seminarile, et rääkida haldusreformist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rahandusministeerium koos maavalitsustega kutsub neljapäeval Haapsalus avalikule seminarile kaasa mõtlema haldusreformi teemal.

Avalikud haldusreformi seminaride eesmärk on jagada värskeimat infot kavandatava reformi kohta ja kutsuda omavalitsuste, maakonnas tegutsevate kolmanda sektori ja ettevõtete esindajaid reformi teemadel aktiivselt kaasa mõtlema.

Läänemaa seminar on 24. septembril kl 14.30-18 Haapsalu linnavalitsuses.

„Tahame kuulata kõigi arvamusi ja tagasisidet, mis aitaksid haldusreformi ja seaduseelnõu ettevalmistamisel. Oleme suve jooksul külastanud maakondi, kohtunud omavalitsusjuhtidega ja arutanud ekspertkomisjonis, kuid peame ka väga oluliseks teiste piirkondade aktiivsete inimeste ettepanekute kuulamist, et reformi parimal viisil teha,“ selgitas riigihalduse minister Arto Aas.

Seminari alguses tutvustatakse lühidalt haldusreformi hetkeseisu ja plaane. Seejärel küsitakse grupitöö vormis osalejate arvamusi konkreetsematele küsimustele. Näiteks on kõne all reformi aluseks olevad kriteeriumid, võimalikud muudatused omavalitsuste ülesannetes ja koostöö korralduses. Osalejatelt saadud tagasisidet kasutakse seaduse eelnõu koostamisel ning haldusreformi läbiviimisel.

Läänemaa seminarile saab registreeruda 22. septembrini aadressil www.cumulus.ee/laanemaa

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments