4

Suur galerii: täna kaubeldi Haapsalu hoovides vanakraamiga

Maris Sander

info@le.ee

_MG_6377

Vanavara müük Haapsalu hoovides. Fotod: Maris Sander

Täna toimus juba teist korda Haapsalus vanavara müük hoovides, kus linnaelanikud kauplesid oma majapidamisest ülejäänud asjadega. Kõige paremini läksid müügiks riidekraam ja ehted, kuid ostjad leidsid omale nii vanad vihmaveetorud, raamatud, toolid, lauanõud kui ka igasugu muu kraam. Sel nädalavahetusel võeti külastajaid vastu kokku 13 hoovis, mille seas oli ka kolm ettevõtet – Kärme Küülik, Epp Maria galerii ja kauplus „Siit ja Sealt”.

Kirbuturu korraldaja Merike Laur Vana Haapsalu seltsist ütles, et tema oli tänase müügiga rahul, sest ostetud oli ka mitmeid suuri asju. "Ühe kasti saan kuuri nüüd vähem tagasi viia," muheles Laur, kes oli maha müünud ka retrokleite, lasteriideid, kausse ja ka ühe laulva kala. Laur arvas, et päeva jooksul käis tema hoovist läbi umbes sadakond inimest. 

Vanavara müüja Andres Huul ütles, et see oli väga hea võimalus garaaži tühjendada. „Suvepuhkuse ajal koristasime kahte garaaži, mis olid ääreni kola täis, nii et ümber pöörata end ei saanud. Eelmisel Haapsalu kirbuturu ajal läksime parasjagu ujuma, kui sattusime tuttavate hoovimüügi peale. See oli väga tore ja mõtlesime ka ise oma vanad asjad müüki panna.” Huule sõnul olid nad kella kolmeks müünud vanakraami umbes 50 euro eest ning enamasti osteti raamatuid, nõusid ja riideid. 

Hoovimüügi esimene kirbuturg toimus 25. juulil ning järgmine leiab aset juba järgmisel nädalavahetusel. Osalustasu on kaks eurot ning Haapsalu vanalinna hoovide elanikud, kes järgmisel nädalal tahaksid ka oma õues kraami müüa, peaksid oma soovist teada andma meiliaadressil vanahaapsalu@gmail.com.

_MG_6381

_MG_6382

_MG_6380

_MG_6378

 

_MG_6374

_MG_6373

_MG_6369

_MG_6368

_MG_6366

_MG_6364

_MG_6363

_MG_6362

_MG_6361

_MG_6360

_MG_6358

_MG_6356

_MG_6353

_MG_6352

_MG_6351

_MG_6348

_MG_6346

_MG_6345

_MG_6343

_MG_6342

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kõige vägevam...
Kõige vägevam...

… oli kahtlemata perekond Huuli kodu-kaubamaja. Ülimalt hästi läbi mõeldud, põhjalik, sõbralik ja väga hea teenindusega 🙂 Super-respekt!

Kübe+ja+CO
Kübe+ja+CO

vanasti sai kaltsukraami vastu savinõusid…nüüd eurosid…aeg lendab…

(Y)
(Y)

nii lahe ettev6tmine!! tublid! 🙂

huvitav
huvitav

miks prügimägi ei osale, ajaksid kõva papi kokku

wpDiscuz