Selveris saab annetada lasterikaste perede heaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Sel nädalal on Haapsalu Rannarootsi Selveris kampaania „Lapsed kooli!”, mille kaudu saab lasterikastele peredele kinkida koolitarbeid.

 „Kooliga seotud kulutusi on palju, eriti veel siis, kui kooli saadetakse korraga neli-viis last,” rääkis Selveri kaupluseketi juht Kristi Lomp. „Kuna annetuskohti on üle Eesti, jõuab toetus kindlasti ka annetaja kodukandi suurperedesse.”

Heategevusliku kampaaniaga korjataksegi koolitarbed peredele, kus kasvab neli või enam last. Eelkõige oodatakse uusi ja kasutamata koolitarbeid, mida võib nii kodust kaasa võtta kui ka kohapealseist poodidest osta.

Eesti lasterikaste perede liidu (ELPL) vabatahtlikud jagavad infot ja koguvad annetusi tööpäeviti kell 15–19 ja laupäeval 11–15. 

Eelmisel aastal osales kogumisaktsioonis 320 vabatahtlikku ning inimesed annetasid 34 657 koolitarvet. Abi jõudis ELPLi kaudu ligemale 1200 peresse. „Oleme tänulikud kõigile inimestele, kes meid varasemailgi aastail on aidanud kas siis vabatahtlikuna abiks olles või annetusi tehes,” sõnas ELPLi president Aage Õunap.

 Eesti lasterikaste perede liit korraldab kampaaniat kuuendat aastat. Vabatahtlike abiga kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede toetuseks 30 Selveris üle Eesti.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments