Haapsalu vanalinna hoovides müüakse homme vanakraami

Maris Sander

info@le.ee

_MG_6330Nädalavahetusel avavad haapsallased huvilistele oma koduhoovid. Foto: Maris Sander

Vana Haapsalu selts korraldab sel suvel teist korda vanalinna hoovides kirbuturgu, kus majaelanikud avavad oma õued külalistele ning kauplevad oma vanakraamiga. Sel nädalavahetusel ootavad külastajaid kokku 13 hoovi, mille seas on ka kolm ettevõtet – Kärme Küülik, Epp Maria galerii ja kauplus „Siit ja Sealt”.

Haapsalu vanalinna elanike hoovid on külalistele avatud keskpäevast kuni kella neljani. „Kõige rohkem pakutakse riideid, aga ka majatarbeid ja olmekaupa,” kõneles kirbuturu korraldaja Merike Laur Vana Haapsalu seltsist. Toitu hoovides külastajatele ei pakuta, selleks selts linnavalitsuselt luba ei palunud.    

Homme on vanakraami müügiks avatud kolm maja Kalda tänaval, Saue tänaval pakub oma vanu asju müügiks Merike Laur ise ning Karja tänaval on aiaväravad huvilistele lahti kahes majas.

Hoovimüügi esimene kirbuturg toimus 25. juulil ning järgmine leiab aset juba järgmisel nädalavahetusel. Osalustasu on kaks eurot ning Haapsalu vanalinna hoovide elanikud, kes järgmisel nädalal tahaksid ka oma õues kraami müüa, peaksid oma soovist teada andma meiliaadressil vanahaapsalu@gmail.com.

Haapsalu reklaam

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Armas
8 aastat tagasi

oleks nimetada Haapsalu Kirbupealinnaks või siis äärmisel juhul Mudakirbu pealinnnaks

qw
8 aastat tagasi

See kaart võiks linnas ka üleval olla

Epp
8 aastat tagasi

Väga äge 🙂