0

Lõppes Credit 24 suvevolle võistlussari

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Enn Kerge

Teisipäeval mängiti Taebla võrkpalliväljakutel Credit 24 suvevolle seitsmes ehk viimane etapp.

Seitsmes etapp  muutis naiste pingerida. Enne viimast etappi juhtis  Maret Valk, kuid viimase etapiga möödus temast Kadi Lehtpuu. Lehtpuu, Evelin Merilainen, Kärolis Kungla ja Iina Anunti võitsid naistest viimase etapi.

Naistest olid lõppkokkuvõttes sarja kuus paremat Kadi Lehtpuu 86, Maret Valk 85, Kaidi Talts 77, Eveli Maripuu 77, Regina Kändla 76 ja Maili Jaaska 74 punktiga.

Meestest said seitsmenda etapi võidu Keit Jõgisalu, Madis Jõgisalu, Lauri Lilleoks, Hendrik Naar.

Meeste kuus paremat olid Keiro Jõgisalu, kes kogus 85 punkti, järgnesid Keit Jõgisalu 75, Lauri Loorits 72, Hendry Erik 67, Aivar Pärnpuu 64, Maanus Jõevee 63 punktiga.

Parim noor oli Lauri Loorits ja parim veteran Aivar Pärnpuu. Perekondadest olid kolm parimat perekond Jõgisalu (Keit, Keiro, Madis), perekond Jõevee (Mai-Roos, Marten, Maanus) ja perekond Erik (Hele-Mall ja Hendry).

Ligi kaks kuud kestnud võistlussari tõi igal teispäeval Taeblasse hulga võrkpallisõpru. Võistluste süsteem oli lihtne. Võistkonnad moodustati kohapeal, arvesse läks reitingutabelis paiknemise koht, kohtunikeks olid mängijad ise. Õhkkond oli alati sõbralik.

Credit 24 suvised võrkpalliõhtud on Läänemaal viiendat aastat. Taebla etapp on vabariigi üks rohkemaarvulisi – tuleb ehitada väljakuid juurde. Taebla võistlussarja esimene etapp mahtus võistlejate arvult kolme esimese hulka. Eespool olid vaid Tallinn-Pirita ja Võru.

Taebla võistluse korraldaja Enn Kerge on mõistagi rahul: "Suur töö on tehtud. Iga aastaga läheb paremaks."

Suvevolle on võrkpalliplatsile toonud nii palju mängijaid, et väljakuid jääb väheks. Enn Kerge  lubas tuleval aastal teha kaks väljakut juurde. "Muidugi on see lisakulutus, aga me ei mahu enam ära. Teistpidi on see jälle rõõmustav," ütles Kerge

Mängude algus on kell kuus õhtul, võistlus on kestnud vähemalt kolm tundi, aga on olnud etappe, mil võistlus on kestnud tund aega kauem.

Taebla etappi kiitis ka Credit 24 sarja peakohtunik Mihkel Sagar: "Taebla on väike koht, aga seal on alati palju osavõtjaid. Enn Kerge on väga head tööd teinud nii korralduse kui ka auhindade poolest. Kui on hea korraldus, tuleb ka rohkelt võistlejaid."

Auhindadega toetasid viimast finaaletappi Nevi OÜ, AS Nordic Lumber, ja Kultuurkapital.

Aasta pärast on taas kõik võrkpallihuvilised Taeblasse oodatud.

Jaanus Getreu

Suvevolle 2015 võitjad

Parim perevõistkond: Keit, Keiro, Madis Jõgisalu. 

19868500446_2f098358e8_z

Meeste kolm parimat: keskel Keiro Jõgisalu, kes kogus 85 punkti, Keit Jõgisalu sai 75, Lauri Loorits 72 punkti.

19899818601_f975f6dd50_z

Naiste kümme parimat, ees keskel Kadi Lehtpuu (86 p), paremal Maret Valk (85 p) ja vasakul Kaidi Talts (77 p). Kolm paremat naist istuvad  ASi Nordic Lumber võitjale kingitud pingil. 3 x ENN KERGE

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz