Vormsi vallavolikogu teade

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Vormsi vallavolikogu algatas oma 25. augusti 2014. aasta otsusega nr 22 detailplaneeringu Vormsi vallas Borrby külas 0,8 ha suurusel Borrby sadama katastriüksusel 90701:001:0420.
Detailplaneeringu eesmärk on planeerida maa-alale puhke-lõkkekohad, kuivkäimla, slipikohad, juurdepääsutee ja parklakohad, maismaal paiknevad navigatsioonimärgid, võimalike kommunikatsioonide asukohad ning ehituskeeluvööndi vähendamine, 5–10 väikeehitise-paadikuuri (kuni 20 m2) asukohad ja hoonestustingimused. 

Borrby rannaala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on neljapäeval, 9. juulil 2015 kell 11 koolituskeskuses.
Borrby rannaala detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas  ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel: www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=109896
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalus esitada e-posti aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=91934

Vormsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments