0

Haapsalust leitud tankitõrjemiin osutus veoauto tagasilla tükiks

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Kolmapäeval, 17. juuni teatati Lääne-Eesti pommigrupile, et Haapsalu linnas on leitud tankitõrjemiin.

Sündmuskohal selgus, et kaevetööde käigus oli leitud suurtükilasu tühi hülss, mis oli kõvasti roostetanud ja deformeerunud, ning veoauto tagasilla ülekande osa (diferentsiaal), mis meenutas töölistele tankitõrjemiini.

Pommigrupi valvemeeskond võttis leitud esemed kaasa, et vältida korduvaid väljakutseid, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz