0

Läänemaa jalgpalliklubid on III liiga tabelis minimaalse vahega

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

jalgpall karnau

Arhiivipilt Läänemaa jalgpalliklubi kohtumiselt hiidlastega tänavu aprillis. Foto: Andrus Karnau

Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga läänetsoonis on Läänemaa JK Haapsalu ja Lihula jalgpalliklubi meeskonnad on peale X vooru teineteisest ühe punkti kaugusel.
Hooaega suurepäraselt alustanud Läänemaa JK Haapsalu hoog on viimastes voorudes veidi järele andnud. Viimases voorus kaotati koduväljakul Kärdla Linnameeskonnale 1:2.

Klubi peatreeenr Aavo Tomingas kirub ebaõnne. „Mänguliselt oleme väga head, kuid ebaõnn on meid viimastes voorudes saatnud. On ka individuaalseid eksimusi," ütles Tomingas.

Kui meenutada eelmist suve, ka siis oli just see aeg klubile veidi keerulisem. „Jah, mängude käik on sarnane, kuid poisid on tänavu paremad ja kvaliteeti on meil kõvasti rohkem. Mäng jookseb, aga teinekord ei ole see piisav, õnn peab ka kaasas käima," rääkis Tomingas.
Läänemaa teine klubi Eesti meistrivõistluste III liigas, Lihula jalgpalliklubi on aga teinud viimastes voorudes kaks väga head mängud. Mõlemad Saaremaa võistkonnad, nii Aameraas, kui ka Saare Malev on võidetud. Samuti oldi napsamas võitu tabeliliidrilt Pärnu Jalgpalliklubilt.

Lihula jalgpalliklubi treener Argo Mõtt on võistkonna käekäiguga rahul. „Oleme viimased voorud hästi mänginud. Mäng õnnestub paremini tugevamate meeksondade vastu, kuid iga kord on midagi vajaka jäänud. Usun, et meie suured võidud veel tulevad," ütles Mõtt.
Praegu on III liiga läänetsooni tabeliseis selline, et juhtimas on Pärnu JK 28 punktiga, Kärdla Linnameeksond teine 27 punktiga. Siis tulevadki meie meeskonnad, Läänemaa JK Haapsalu paikneb kolmandal real 17 punktiga ja kohe neljas on Lihula JK 16 punktiga. Tabel on väga tihe, näiteks kümnes meeskond JK Kernu Kadakas, kes paikneb üheksandal tabelireal on kogunud 10 punkti.
Meie meeskondadel on aga üks mäng ka varuks ja selleks ongi Läänemaa meeskondade omavaheline kohtumine, mis toimub Haapsalu linnastaadionil 04.juulil. Kindlasti saab sellest olema viimaste aastate oodatuim jalgpallilahing.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz