0

Robin Särg võitis Eesti meistrivõistluste teise etapi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Robin Särg EMV II etapil Raplas_Tõnis Krikk

Robin Särg võitis Rapla etapi 0,25sekundilise eduga. Foto: Tõnis Krikk

 

Kardispordi Eesti meistrivõistluste II etapil 23. mail Rapla kardirajal läks hästi Gear Racingu meeskonnal – koju toodi meeskondlikus arvestuses kõrge teine koht. Mini klassi võitis Robin Särg. Klassis Cadet võitis alles oma kolmandat võidusõitu sõitnud Siim Sepp, Ayrton Klooren oli neljas. 

Kuigi võistluspäev algas kerge vihmasajuga, tuli päeva teisel poolel välja päike ja võistluspäeva tähtsamad sõidud viidi läbi kuival rajal. 

Micro klassis jätkub alati põnevust kõikides võistlussõitudes. Super tulemuse ja poodiumi teise koha saavutas Jaan Järveveer. Tugevat vastupanu talle jagas nii eel- kui ka finaalsõidu ajal Martin Juga, kes oli kolmas. Päeva esimeses stardis olid Jaan ja Martin vastavalt esimene ja teine.  Patric Enok saavutas viienda ja Kert Ahu üheteistkümnenda koha.

Veidi võimsamas MINI klassis üritasid finaalsõidus kõrgeimat kohta saavutada kolm võidusõitjat. Alates esimeset ringist käis tihe rebimine ja võidusõitjad kihutasid üksteise järel omavahel kohti vahetades kuni finišijooneni. Ruudulise lipu alt sõitis esimesena läbi Robin Särg ja seda 0.25sekundilse vahega teise koha saavutanud konkurendi ees. Seda, kui tihe rebimine poodiumikohtade pärast käib MINI klassis, näitab ka seik, kus Eesti meistrivõistluste esimesel etapil jäi Robin napilt neljandaks ja kaotust võitjale kogunes vaid 0,7 sekundit.

Rapla etapil tuli neljandaks Karl-Kenneth Neuhaus. Karli start finaalis ebaõnnestus ja ta pidi peale esimese kurvi läbimist hakkama konkurente püüdma, olles viimane. Kuueteistringilise võiduajamise tulemusena möödus ta kõigist konkurentidest, näidates kõrgeid ringiaegu, kuid sellest ei piisanud sel koral, et püüda kohta poodiumil. Romet Reisini koht oli pärast kokkupõrget teise sõitjaga kümnes ja Andreas Aulik kahjuks katkestas keti purunemise tõttu.

Ühes võimsamas kardiklassis MAX sõitis Rasmus Arras Rapla rajal välja üheksanda tulemuse. 

Eesti meistrivõistluste kolmas etapp peetakse juuni kolmandal nädalavahetusel Aravete kardirajal. Veel enne seda võtab osa Gear Racingu sõitjaid mõõtu Soome karikasarja kolmandal etapil Lahtis. 

Reimo Särg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz