0

Kirkel oli edukas kevadhooaeg, homme esinevad võimlejad Haapsalus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kirke

Foto: erakogu

Sel poolaastal on Haapsalu noorte huvikeskuse võimlemiskooli Kirke võimlejad saavutanud auhinnalisi kohti mitmetel üle-eestilistel võimlemisvõistlustel.

25. aprillil Tallinnas toimunud võimlemisfestivalil „Kauni rühiga ellu“ võistles Kirke miniklass kavaga „Tantsides vihmas“ ja juuniorrühm kavaga „Valgusele vastu“. Mõlemal rühmal õnnestus võita kuldplaat. Juuniorid saavutasid kuldplaadi maksimumtulemusega – 100 punkti. 

Miniklassis võitsid kuldplaadi: Riin-Rosanna Uusen, Viktorija Spõnu, Sille Kolga, Egle Kolga, Kirke Kuusk, Mia Saluäär, Marie Linda Nerman, Gloria Luisa Eberle, Ida Orgla, Mia Aurelia Kokk, Agata Brete Jõpiselg, Martina Muld, Mia-Marii Olenko, Maarja-Luisa Adelman, Viktoria Tšernoglažova, Kaisa Tiitsma, Kairit Talving, Ann Murik, Andra-Liise Viiand, Merilyn Juhkam, Emma Saar, Arina Gomožova, Karolin Almers.

Juuniorklassi kuldplaadi omanikud on Kertu Orul, Johanna Lamp, Rachel Sarapuu, Hanah Lahe, Lija Jegisman, Lisel Adelman, Britta Sool, Annabel Uustalu.

4. aprillil võistlesid Kirke lapsed edukalt Ida-Virumaa lahtistel meistrvõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises Narvas. Medalisaak oli uhke. Kirke võimlejad saavutasid esikoha miniklassi nooremas vanusegrupis, kuhu kuulusid Marie Linda Nerman, Agata Brete Jõpiselg, Ida Orgla, Kairit Talving, Mia Aurelia Kokk ja Emma Saar.
Esikoha võitis ka Kirke miniklassi vanem vanuserühm, sinna kuulusid Riin-Rosanna Uusen, Viktorija Spõnu, Sille Kolga, Egle Kolga, Kirke Kuusk ja Mia Saluäär. 

Juunioride vanuserühm saavutas 2. koha koosseisus Kertu Orul, Johanna Lamp, Rachel Sarapuu, Jeližaveta Salihova, Hanah Lahe, Lija Jegisman. 

Iluvõimlemises tuli 2005. a sündinute konkurentsis Riin-Rosanna Uusen 5.–6. kohale ja 2007. a sündinute hulgas Mia Saluäär 4. kohale.

14. märtsil Tartus peetud võimlemisklubi Rütmika kevadturniiril ilu- ja rühmvõimlemises saavutas teise koha Kirke juuniorklassi rühm, kuhu kuulusid Johanna Lamp, Kertu Orul, Rachel Sarapuu, Jeližaveta Salihova, Hanah Lahe ja Lija Jegisman.

7.–8. veebruaril toimunud Otepää lahtistel meistrivõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises saavutas 3. koha Kirke juuniorklassi rühm koosseisus Johanna Lamp, Kertu Orul, Rachel Sarapuu, Jelizaveta Salihova, Hanah Lahe ja Lija Jegisman. Iluvõimlemises võitis Riin-Rosanna Uusen 2005. a sündinute arvestuses tugevas konkurentsis auhinnalise 5. koha (iluvõimlemises on 6 kohta auhinnalised).

Homme, 26. mail kell 19 on kõigil Kirke võimlejail rõõm esineda Läänemaa publikule Haapsalu kultuurikeskuse teatrisaalis kontsertetendusega „Valgusele vastu“, kus enamik laste esitatavaid kavasid on õpitud sel õppeaastal. 
 

Lia Puhm

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz