1

Rehabilitatsioonikeskus laiendab parklat

Avatar

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Taastusravihaigla 001 - Urmas Lauri (1)

Taastusravihaigla. URMAS LAURI

Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus saab jalgrattaparkla koos väikese varjualusega. Heakorrastusprojekti raames on käimas parkla laiendamise projekt, mille mõõtmine ja uuring on kestnud juba aasta. 

„See on parkla laiendamise esimene etapp, parkla enda valmissaamisega läheb aega; kui selle aasta lõpuks ei jõua, jõuab järgmisel aastal,” ütles rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe.

Praegune parkla ei vasta tänapäeva tingimustele, peale rehabilitatsioonikeskuse vajavad parkimispinda ka Laines, promenaadil ning kohvikutes käivad inimesed.

„Omal ajal, kui parkla ehitati, ei olnud nii palju autosid kui on praegu,” ütles Eelmäe.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
külastaja
külastaja

Seal on tihti võimatu üldse mingit kohta leida. Kas pole mõeldud promenaadi poolsele haljasalale parklat oluliselt laiendada? Töötajad pargivad, puhkajad pargivad, Laine külastajad pargivad ja need, kellel tõesti oleks vaja uksele lähemale saada, peavad auto Promenaadi hotelli juurde jätma. Ja sealgi pole tihti ruumi. Üks paras pudelikael on see Laine ja neuroloogia vaheline ala.

wpDiscuz