0

Läänemaa JK alistas Pakri spordiklubi 5:4

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

jalgpall LJK foto Karnau12

Arhiivifoto Läänemaa kohtumisest hiidlastega. ANDRUS KARNAU

Läänemaa JK Haapsalu võõrustas laupäeval, 25. aprillil Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga lääne tsooni kolmanda vooru kohtumises Pakri SK Alexelat, teatas Läänemaa JK oma Facebooki leheküljel.

Läänemaa meeskond oli sunnitud tegema algkoosseisus mitmeid muudatusi paljude põhimeeste puudumise tõttu. Sellele vaatamata asus Läänemaa JK Haapsalu kohtumist juhtima, kui Vladislav Šikirjavõi vastaste väravavahi üle mängis. Mida aeg edasi, seda rohkem sai ka Pakri mäng hoo sisse ning peagi oli pall nurgalöögi järel Läänemaa väravas, kui tagapostis jäeti vastaste mängija täiesti markeerimata.
Tavalisest platsist kitsamal kunstmuruväljakul oli mäng mõlema poolt kinnine ning agressiivne.
Peagi asusid vastased juhtima, kui Pakri ründaja ennetas Läänemaa kaitsjaid ning lõi peaga seisuks 2:1.
Läänemaa meeskond suutis kodupubliku rõõmuks aga seisu viigistada, kui Šikirjavõi tõmmati vea vääriliselt vastaste karistusalas maha ning mees realiseeris ka kindlalt enda teenitud penalti.
Poolajale mindi aga juba kodumeeskonna eduseisus, kui Kristo Linderi täpne löök posti kõrvale tegi seisuks 3:2.
Teine poolaeg algas Läänemaa meeskonnal suurepäraselt, kui kohe karistati vastased kontrast ära. Šikirjavõi sai palli oma esimese värava eeskujul vastaste kaitseliini taha ja tõstis selle kindlalt üle väravavahi. Pakri näitas sisu, kui kaks kiiret väravat tegid seisuks 4:4.
Kolm minutit enne normaalaja lõppu jättis aga kõik kolm punkti koju Aare Avila, kelle löök ristnurgas maandus.

Läänemaal on kolmest mängust kolm võitu, liigatabelis teine koht. Esikohal on Pärnu jalgpalliklubi, sest väravate vahe on parem (21:0, 24:5).

Lääne Elu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz