Grete Kindel asus tööle maavalitsuse osakonnajuhataja asetäitjana

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Grete KindelGrete Kindel. Foto: Silver Raidla

Täna alustas tööd Lääne maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna uus juhataja asetäitja Grete Kindel, teatas maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar.

Arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu sõnul osutus Kindel valituks oma haridusliku tausta ja varasema töökogemuse pärast: „ Lisaks tunneb ta maakonna olusid, mis tuleb tema töös kasuks.“

Kindel, kes valiti välja viie kandidaadi seast, on Lihulast pärit, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna doktorant. Lisaks on ta eelnevalt 7 aastat õppinud geograafiat ning samas ülikoolis olnud ruumilise planeerimise õppekava assistent.

Oma kandideerimisavalduses kirjutas ta, et on juba pikemat aega otsinud võimalust, et naasta kodumaakonda.

Tänavu maakondlikul vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul anti Grete Kindelile üle Läänemaa Elukeskkonna Tuleviku-uuringute SA (LETS) 1000 eurone stipendium magistritöö „Liidrid ja valitsemine sotsiaalse kapitali ja territoriaalse identiteedi loojatena Noarootsi ja Vormsi katkenud Rannarootsi kohakultuuris“ eest. Töö uuris rannarootsi identiteedi püsimist Noarootsis ja Vormsis eri tüüpi vallajuhtimise all.

Edasiste plaanide kohta uuel tööl, arvas Kindel, et tuleks lähtuda kaasaegsetest kaasava planeeringu seisukohtadest: “Ametnik ei tee planeeringuid üksi valmis, vaid arvestab ka üldsuse huvidega.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tore
9 aastat tagasi

kui haritud spetsialist kohale saab ja parteipoliitikas neutraliteeti hoiaks ja maakonna hüvanguks tegutseks

ei tea
9 aastat tagasi

Inimeste arv Läänemaal väheneb, no palju neid asetäitjaid on siis siia vaesesse piirkonda vaja…..igal väiksel osakonnajuhatajal on ka asetäitjat vaja….

Andres
9 aastat tagasi

Hääd uudised, Grete on õige inimene õigel ametipostil ja Läänemaa jaoks suur võit, edu!

Tont.
9 aastat tagasi

Ja loomulikult kindlalt edasi,nagu ütles ühe partei valimisloosung.

Tiina
9 aastat tagasi

Jõudu ja edu, Grete!