Peaminister võib tulla Haapsalu maanteejooksule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taavi Rõivas (1)Taavi Rõivas. Foto: Urmas Lauri

Kui Reformierakond laupäeval erakonna volikogu ei pea, võib juhtuda, et Haapsalu maanteejooksul näeb osalemas ka peaminister Taavi Rõivast.

Läänemaalt pärit riigikogulane Lauri Luik ütles, et on peaministrit Haapsalu maanteejooksule kutsunud. „Aga koalitsioonikõnelustega on praegu, nagu on, ja võib juhtuda, et meil on laupäeval erakonna volikogu. Sellisel juhul jääb asi katki,” rääkis Luik.

Rõivas jooksis Haapsalus viimati 2012. aastal, siis läbis ta 10 km ajaga 46.00. Haapsalu 10 km maanteejooksule oli kolmapäevaks registreerunud 74 jooksjat.

Luik kinnitas, et tuleb laupäeval kindlasti kohapeale, kuid kas temast ka jooksjat on, selgub neil päevil. „Eile oli mul 38,8 palavik, täna 37,1,” nimetas ta põhjuse, miks on startiminek küsimärgi all.

Haapsalu 10. maanteejooksu start on kl 11 Haapsalu staadionil. Pärast jooksu, kl 13 esitletakse spordihoone kohvikus raamatut „Eesti jooksjate lood”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
9 aastat tagasi

teadagi kuidas–kiiresti ja mutta

.
9 aastat tagasi

Mõne tomati saadaks teele küll ja pühadest jääb paar munagi alles. Mind huvitab ainult see,kuidas ta siit minema jookseb.

sorts
9 aastat tagasi

arvajale
mul on kõik kruvid paikas aga kahtlen,kas särgil on mõnigi kruvi paikas.
seoke tattnokk peaks tööd tegema ,mitte mängima peaministrit.

arvaja
9 aastat tagasi

Sorts peaks laskma oma aju kontrollida,kas lõik kruvid on ikka olemas.

Kübe
9 aastat tagasi

Julge poiss ma ütleks.

sorts
9 aastat tagasi

kui see mantel haapsallu tuleb,varuge kastitäite kaupa halvaksläinud tomateid ja mädasi mune,ehk saab kleit vähegi aru,millega tegeleb…

ps. tomatid ja munad on sihtmärgi “kleit” tabamiseks, parim märkitabaja saab minu käest omal valikul kas jäätist,mahla,kartuleid,õlut vms.:)

...
9 aastat tagasi

Näitab eeskuju…kytuse aktsiis tõuseb, lihtrahvas harjuge mõttega, et lihasjõud on maksuvaba. Veel on.

PR
9 aastat tagasi

Tüüpiline PR võte kus enda tegevusega üritatatakse spordiringkonna hääli osat. Seda kasutati juba keskajal kui juudi kaupmehed juhtisid tähelepanu rämpskauba müügi vajadusele ja mõni nädal hiljem rahuldasid selle vajaduse. Kokkuvõttena viis see ebavõrdsuse kasvule ja rikastusid need kes seda rämpskaupa rahvale vahendasid.