0

Läänemaa koolinoorte mälumängu võitsid Marta Velda Loos ja Tanel-Sigmar Sildoja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäeval toimunud koolinoorte individuaalse mälumängu maakonnavoorus oli põhikooli õpilastest parim Haapsalu põhikooli õpilane Marta Velda Loos ja gümnasistidest Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Tanel-Sigmar Sildoja.

Võistlusel osales 47 õpilast, neist 22 põhikooli ja 25 gümnaasiumiarvestuses. Põhikoolidest olid esindatud Noarootsi ja Oru kool, Lihula gümnaasium ja Haapsalu põhikool. Gümnaasiumitest osalesid Läänemaa ühisgümnaasium ning Lihula, Noarootsi ja Taebla gümnaasium.

Tulemused:

Põhikoolide arvestuses

I koht Marta Velda Loos (Haapsalu põhikool)

II-III koht Märten Matthias Rääli (Oru kool) ja Aet-Aveli Saag (Haapsalu põhikool)

Gümnaasiumite arvestuses

I koht Tanel-Sigmar Sildoja (Läänemaa ühisgümnaasium)

II koht Richard Urma (Läänemaa ühisgümnaasium)

III koht Andreas Peikel (Taebla gümnaasium)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz