Martna lahkuv volikogu andis enne sisse vallavanema umbusaldusavalduse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

ninn martna tarmula

Martna volikogu liige Arvo Ninn osutab soojatorudele, mille pärast ta esitas umbusaldusavalduse vallavenam vastu. Foto: Arvo Tarmula

Martna vallavolikogu opositsioon andis eelmise reede hommikul üle umbusaldusavalduse vallavanem Tiiu Aaviku vastu.

Opositsioon pani pahaks, et vallavanem Tiiu Aavik laskis sügisel 2013 enne kohaliku volikogu valimisi Martnas ühest kortermajast maha lõhkuda pooled keskkütteradiaatorid.

„Seda tegi ta ainuisikulise otsusega, kahjustades oluliselt vallavara, muutes selle kasutuskõlbmatuks,” seisab umbusaldusavalduses.

Opositsiooni moodustavad Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) kolm liiget. IRLi liider Arvo Ninn ütles, et vallavanema umbusaldamine oli juba pikalt plaanis

Tiiu Aaviku sõnul olid 16 korteriga majas pooled korterid tühjad. Et mitte tasuda tühjade korterite soojaarveid, ühendatigi 8 korteri radiaatorid süsteemist lahti.

Elanike majapoole seinad soojendati, radiaatorid võeti ära ja pandi tallele, et metallivargad neid ära ei viiks. Kahe aasta jooksul on soojaraha pealt kokku hoitud 13 000 eurot, sõnas Aavik. Radiaatorid on tema sõnul alles ja vajadusel saab need uuesti süsteemi ühendada.  

Küsimusele, kas vallavanem teadis umbusaldusest, vastas Aavik: „Küla natuke kõmises, aga ega enne usu, kui paber on laual.” 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
isik
8 aastat tagasi

Mis jutt pole teha kõige tegusamad tegijad meil ju spordiklubis ning ,mis veel toredam spordikulbi juhatuse esimees ütles 27.03.2015, et nüüd mehed hakkab alles spordiklubile raha voolama saate aru kui midagi hakkab voolama,siis tuleb minna ja ämber allapanna ning mis selle raha peale hakata oskab juba iga isik ju ise. SPORT pole ju üldse oluline rõhku on pandud alati rahale.Raha on see,mis paneb inimesi liigutama jne. Oleme täiesti ühel meelel. See,et elu on persses on kõik teised süüdi see,et oleme laisad on ka kõik süüdi ,aga küsimus mida meie ise enda jaoks suudame paremaks muuta? Vastus ei saagi ,sest me… Loe rohkem »

Valla+elanikuna
9 aastat tagasi

Vald võiks need sotsalt ära müüa,et rahvast juurde tuleks!

mina
9 aastat tagasi

…ja kes see sinna elama läheks, kui seal eriti midagi mõistlikku teha pole…

jaminaka
9 aastat tagasi

Ninn-sa võid need tühjad korterid erastada ja maksta kallist kütet.

Valla+elanikuna
9 aastat tagasi
Reply to  jaminaka

Erasamis aeg on ammu möödas – nüüd tegeletakse ostu ja müügiga.