1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 31. märtsil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

image

Martna valda tabas tõsine võimukriis

Läinud reedel jäi Martna volikogus vastu võtmata selle aasta eelarve, sest hääled läksid pooleks. Seadus üleb, et volikogu peab tagasi astuma, kui ei suuda hiljemalt  31. märtsil eelarvet vastu võtta. Olukorra teeb veel keerulisemaks see, et volikogu istungi alguses andis opositsioon sisse umbusaldusavalduse vallavanem Tiiu Aavikule. Loe paberlehest, mis Martna vallast nüüd saab.

Merle Mäesalu põhjendab umbusaldusavaldust

Läinud reedel avaldas opositsioon umbusaldust Haapsalu linnapeale Urmas Suklesele. Loe paberlehest intervjuud opositsiooni juhi Merle Mäesaluga, kes avab umbusaldusavalduse telgitaguseid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Martin
Martin

Jälle Merle pilt esilehel. Tõesti, see on väga-väga piinlik!

wpDiscuz