0

Läänemaa lauatennisistid pääsesid kõrgliiga üleminekumängudele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

LauatennisPärnu (Madis Moos, Antti Luigemaa, Urmas King), võitja Rakvere (Aleksi Mustonen, Kristo Kauküla, Tarmo Valdre) ja pronksid Toomas Vestli, Dirk Schöbe, Aaro Õismets, Heikki Sool (peakohtunik). Foto: erakogu

Haapsalus toimunud Eesti võistkondlike meistrivõistluste I liiga viimased kolm vooru tõid meie meeskonnale (Toomas Vestli, Aaro Õismets, Dirk Schöbe, Jaanus Saviots, Heikki Sool ei saanud peakohtunikuna mängida) 4-0 võidu Tartu LTK Pipo üle ning napilt kaotati võistkondadele Rakvere SK Pinx/Eswire (3-4 ) ja Pärnu LTK Vint-90 (2-4 ).

Väga head mängu näitas Aaro Õismets, Toomas Ventslil on aga tehnika käest ära ning püüame selle allesjäänud kahe kuuga tagasi paika saada.

Kahe ringi kokkuvõttes meile I liiga pronksmedalid ning pääs 18. aprillil Tallinnas toimuvatele kõrgliiga üleminekumängudele, kus osalevad kõrgliiga 6. ja 7. ning esiliiga 2. ja 3. Kaks paremat pääsevad kõrgliigasse.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz