0

Galerii: Metsküla rahvamajas tähistati Eesti riigi sünnipäeva

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

24. veebruaril tähistati Metsküla rahvamajas kooli, külarahva ja muidu toredate inimestega Eesti riigi sünnipäeva.

Laulud õpetas lastele selgeks õpetaja Ave-Piia Rohtla, tantsud õpetaja Astrid Nikkel, saal seati piduvalmis õpetaja Maarja Jõevee juhtimisel.

Esines tantsurühm Kirivöö, keda juhendab Erika Tee.

Fotod: Kaarel Kaisel

Metsküla (1) Foto kaarel kaisel Metsküla (2) Foto kaarel kaisel Metsküla (3) Foto kaarel kaisel Metsküla (4) Foto kaarel kaisel Metsküla (5) Foto kaarel kaisel Metsküla (6) Foto kaarel kaisel Metsküla (7) Foto kaarel kaisel Metsküla (8) Foto kaarel kaisel Metsküla (9) Foto kaarel kaisel Metsküla (10) Foto kaarel kaisel Metsküla (11) Foto kaarel kaisel Metsküla (12) Foto kaarel kaisel Metsküla (13) Foto kaarel kaisel Metsküla (14) Foto kaarel kaisel Metsküla (15) Foto kaarel kaisel Metsküla (16) Foto kaarel kaisel Metsküla (17) Foto kaarel kaisel Metsküla (18) Foto kaarel kaisel Metsküla (19) Foto kaarel kaisel Metsküla (20) Foto kaarel kaisel Metsküla (21) Foto kaarel kaisel Metsküla (22) Foto kaarel kaisel Metsküla (23) Foto kaarel kaisel Metsküla (24) Foto kaarel kaisel Metsküla (25) Foto kaarel kaisel Metsküla (26) Foto kaarel kaisel Metsküla (27) Foto kaarel kaisel Metsküla (28) Foto kaarel kaisel Metsküla (29) Foto kaarel kaisel Metsküla (30) Foto kaarel kaisel Metsküla (31) Foto kaarel kaisel Metsküla (32) Foto kaarel kaisel Metsküla (33) Foto kaarel kaisel Metsküla (34) Foto kaarel kaisel Metsküla (35) Foto kaarel kaisel Metsküla (36) Foto kaarel kaisel

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz