Läänemaa koolid said kolmikvõidu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

KAISA KUUSIK

Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistlustel õhkrelvadest laskmises saatis edu Läänemaa koole.

Ei ole igapäevane, et ühe maakonna esindused hõivavad kõik poodiumi kohad. Seekord niimoodi juhtus.

Läänemaa jaoks on tegemist ainulaadse saavutusega.  Põhikoolide  arvestuses olid parimad Läänemaa esindused ja alles siis järgnesid teised  vabariigi koolid.

Eesti meistriks tuli Haapsalu põhikooli esindusvõistkond koosseisus Kärt Vassar, Ekke Alar Toomingas, Eerik Salf, Hendry Viira, saades võistkonna kogusummaks 781 silma.

Teiseks tuli Oru kooli esindus (Karmel Lääts, Kaitlyn Lääts, Silver Loorens, Martten Tiitsma (juhendaja Andres Kampmann) 770 silmaga ja kolmandaks Haapsalu põhikoooli II võistkond (Anni Kallas, Artur Laursoo, Ken Peit, Kaspar Kohtring) 769 silmaga.

Teistest meie maakonna koolidest saavutas 7. koha Haapsalu linna algkool, 8. koha Uuemõisa algkool ja 10. koha gümnaasiumide seas võistelnud  Taebla gümnaasium.

Kokku osales lõppvõistlusel 21 esindust. 

Individuaalselt tuli ainsana medalikohale Martten Tiitsma, kes sai poiste arvestuses pronksmedali.

Meie maakonna koolide sellise edu tagas võistkondade liikmete ühtlane esinemine. Kui teiste koolide esindustes oli ikka keegi, kes „ära kukkus”, siis kõigil meie koolide lastel laskmine õnnestus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments