Järgmisel esmaspäeval jõuab reformikate bussituur Haapsallu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

reformikate kohvik-buss kindlalt edasiReformierakonna kampaaniabuss Tallinnas rahvusraamatukogu ees. Foto: Reformierakond

Täna alustas Tallinnast Reformierakonna üle-eestilist kampaaniatuuri kohvik-buss, kus reformikate kandidaadid tutvustavad uusi ideid, millele nendel Riigikogu valimistel valijate toetust küsitakse. Reformierakonna parlamendivalimiste kampaaniasõnum on „Kindlalt edasi!“.

„Reformierakonna prioriteetideks on eelseisvatel Riigikogu valimistel parem julgeolek ning hästi kaitstud riik, kasvav majandus ja tööjõumaksude langetamine ning rahvastiku juurdekasv,“ ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk. Tema sõnul on oravapartei välja käinud tööjõumaksude langetamise kava, mille tulemusena saab keskmist palka teeniv inimene aastas 750 eurot rohkem kätte ning kolmanda lapse toetuse idee, millega tõuseb alates kolmandast lapsest toetus 300 euroni kuus.

Täna asub peaminister Taavi Rõivase näopildiga kindlalt-edasi-buss Tallinnas Rahvusraamatukogu ees. Haapsalus on reformikate kohvikbuss nädala pärast esmaspäeval, 12. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valvur
9 aastat tagasi

Kuule savu , miks nii vähe küsimusi ? Vaimuhiiglaselt liiga vähe, anna tuld !

Savu
9 aastat tagasi

Või tasuks kindlalt edasi p…. tagumikku taguda?

Savu
9 aastat tagasi

Kas Urmas Sukles ka tuleb?Tahaks küsida kas ta 100 euroga ka oskab midagi teha? Või ainult 600 tuhandega ´´kõige auklikumat´´ Haapsalu ristmiku remontida oskab?

Savu
9 aastat tagasi

Kas Urmas Paet ka tuleb tahaks küsida Kiievi snaiperite kohta.Ta lubas asja lõpuni uurida.