Lääne Elu paberleht laupäeval, 25. oktoobril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Le 20141026Kohvikuomanik kahtlustab konkurente ebaausas mängus. Haapsalu tuntud kohvikupidaja Rein Vatku kahtlustab, et paljud toitlustuskohad maksavad oma töötajatele mustalt.  Lääne Elu uuris, kas see on nii.

Valdur Mikita on mees, kelle raamat „Lingvistiline mets” on pälvinud suure menu. Raamat on raamatupoodides enimmüüdud raamatute hulgas. Mikita ütleb, et "Lingvistiline mets" ei ole mõeldud järjest läbi lugemiseks, vaid see tuleks avada suvalisest kohast, lugeda veidi ja tekkinud mõtteid edasi mõelda, ning tõdeb, et varem või hiljem läheb kõik nagunii metsa. Loe intervjuud menukirjanikuga laupäevasest Lääne Elust.

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaiul on linna haridusosakonna juhataja Mari-Epp Tähe töös leidnud uusi möödalaskmisi. Missuguseid täpselt, loe laupäevasest Lääne Elust, nagu ka seda, mis ajaks täpselt lubab Karilaid Haapsalu hariduselus panna puhuma uued tuuled.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sädeleektuli
9 aastat tagasi

kuidas nii? vaatab otsa ja kõik on hästi?

.
9 aastat tagasi

Ütleme nii,et vedanud on sul,et Tähte ei tunne! Tähe eemaldamine kohalt on ainuõige otsus, sellega oleks võinud näiteks Sukles juba ammu algust teha. Praegu võiks aga Tähel endal nii palju eneseväärikust olla, et ise kohalt tagasi astuda,mitte vasikasilmadega Suklese suunas silmi pilgutada,et viimane jälle tema teod lv seina vahele kinni mätsiks. Sukles võib küll ta patud seinte vahele pahteldada,aga linnakodanikud neid enam unustada ei suuda. Ja on see Karilaid sinu silmis kes ta on, Tähte see ikka paremaks ei muuda ega tema tegusi olematuks tee.

täiesti
9 aastat tagasi
Reply to  .

nõus!!!

nii on
9 aastat tagasi
Reply to  täiesti

Absoluutselt nõus! täht ASTUGU TAGASI mitte ärgu hakaku venitama 30 päeva nüüd,siis edasi 30 päeva ,põhiliselt lootes muidugi sellele, et lv ja reformierakond hakkavad ehk asju maha salgama. linnavalitsuse ees tuleks sõnavõtt korraldada,et vastutavad lvst kadunud oleks. Meie maksame nende supivaraste palga kinni.

Jama
9 aastat tagasi

Ei meeldi mulle seesugused poliitilised näitemängud, kus stsenaariumid on suuresti keskkontoris valmis kirjutatud. Ei tunne ma pr. Tähte, aga lugedes neid Karilaiu poolt väljakäidud sõnaseadeid, on mulle jäänud tunne, et paljuski on selles välja imetud eelseisvate valimiste ootuses. Kas Karilaid on ikka seesugune puhas mees, kes võib öelda möödalaskmistest ainult pr Tähe töös, teeb siis oma tööd Karilaid filigraanselt? Ei arva ma nii. Tallinnast juhtida Haapsalu linna paistab kõik hoopis teistsugune. Tulgu mees igapäevaselt Haapsallu ja elagu koos nende probleemidega, mis siin valitsevad.

just
9 aastat tagasi
Reply to  Jama

Selline matslik käitumine ei kaunista ühtegi meest, pigem iseloomustab teda ennast. Kui Karilaid ei tea, KUS ja KUIDAS sobib OMA probleeme arutada ja pingeid maandada, siis mingu ravile psühhiaatri juurde.

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  just

oma probleeme?? Aga kus võiks Täht oma probleeme maandada,kas selleks on haridusjuhi koht? Ei ole mõtet probleemi olemust maha salgama hakata varjudes selle esile toomise viisi taha. Kui arvesse võtta seda,milline tagasiside on Haapsalu elanike poolt tulnud haridusjuhi tegemiste,tegemata jätmiste ,suhtumise ja käitumise kohta,on absurd et keegi veel kusagil kaalub,kas jätkata temaga koostööd või mitte. Selle asja oleks saanud tõesti ka rahulikult lahendatud,kui linnapea, hr SUKLES isiklikult ei oleks tegelenud vaid Tähe probleemide maha salgamisega. Sukles on ka ise tunnistanud,et Täht on linnavalitsuse probleem,aga selle probleemi eemaldamisega kuidagi hakkama ei saa. Milles siis asi,kas oleme kuhugi armupessa sattunud või? Eetlistest… Loe rohkem »

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  kodanik

lisan veel juurde,et juhul kui ka linnavalitsus töötab lõpptulemusena kari selgrootuid,kes ei suuda ühte “probleemi” lahti lasta ja mingi ime läbi leitakse,et tema teod on kõik õigustatud, siis ei tasu lootma jääda,et linna elanike silmis Täht kunagi heas valguses silma paistma hakkab, seisku või kogu linna ees kõrvade peal. Sama kehtib ka linnavalitsuse kohta.